Thursday, July 31, 2008

Konvo'08

Next week minggu konvo di UM.

Sedih pulak rasanya bila kebanyakan yang 'seangkatan' akan turut berkonvo nanti. Saya pulak tahun depan la nampaknya jika dipanjangkan umur, InshaAllah, sekali dengan gang2 yang senasib :)

Di kesempatan ni, nak wish selamat bergraduasi buat semua warga UM, khususnya kepada semua sahabat-sahabat saya kenali, sorang yang di rumah baru Hillpark dan sorang lagi yang payah nak jumpa sebab sibuk sangat kat Cheras tu :) serta tidak lupa juga buat semua ahli keluarga PMIUM yang telah menamatkan pengajian di bumi UM ni. Ha, bagi yang menyambung Master pulak, selamat kembali ke sini, hehe

Selamat menempuh alam baru, mungkin juga dunia baru dengan kerja-kerja harian yang baru :)

Student fakulti Sains akan bergraduasi pada khamis ini, sesi petang. Sebelah pagi, student APIUM kalau tak silap yang semuanya bertempat di DTC. Yang lain-lain tak tahu pulak bila, huhu

Ok, jika berpeluang kita jumpa disana nanti, ye.. Gud luck to all of you

1 comment:

maWaRaudHah said...

ehem..
bz la lalui kehidupan skg..
sape yg masih blaja, nikmatila puas-puas zmn blaja..
gudluk!
=)