Sunday, November 21, 2010

Saja update…

Salam.

Aktiviti penting yang telah berlaku:

1. Banyak dapat buku dari Bro Yusry (pinjam la..hihi) I reeaaaaaaallly appreciate that! Thanx a lot! :D (ni kena beli buku banyak2 then bagi orang lain pinjam pulak..mesti diorang suka..hmm)

2. Termotivasi dengan orang-orang di sekeliling. Rupanya begitu banyak masa aku bazirkan selama ini *sigh* (Haih, tak guna sedih. Bangun je sekarang, jangan pandang belakang dah.. Teruslah melangkah laju, laju, laju dan berlariiii!! JATUH? Bangun balik!! Btw, jangan sesekali assume ada orang angkat. Bangun sendiri.hihi..tu pesanan dari ADIK Fahmi. Baiklah!)

3. Officially dah deactivate Facebook account! (saja test…)

4. Dapat task baru yang lebih mencabar! :D (ini antara yang paling best. Sebab semua benda baru. Owh! I can't wait!)


 

Tu je kot..

Sekian.. :D


 

2 comments:

tautan hati said...

su.suka ayat motivasi fahmi bg tu..bnyk dpt buku?lepas ni bo wat ulasan buku, bo baca..ngee..

~nEmo~ said...

hehehe...bole je.. :P